Logó Versenynaptárak
×

2023.10.21.-22. hétvége eredményei

2023. 10. 24.

Így telt a hétvégénk:

Szombati napon NBI-es csapatunk HEPP kupa mérkőzést játszott itthon Farkasinszki Gyuláné vezetőedző vezetésével a Szolnoki MÁV Sportegyesület csapata ellen, amit 90-69-es eredménnyel sikerült megnyerni. 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://hunbasketimg.webpont.com/pdf/x2324/whuna_cup_9.pdf

 

Farkasinszki Gyuláné vezetőedző értékelése a mérkőzés után:

 

"Hepp Kupa első fordulójában a szolnoki lányokkal mérkőztek meg lányaink! A mérkőzés elején igyekeztünk biztos előnyt szerezni, hogy a későbbiekben mindenki elég játék percet tudjon a pályán tölteni! Változatos mérkőzésen, sok-sok jó és rossz megoldással sikerült megnyernünk a mérkőzést! Gratulálunk a lányoknak a győzelemhez!"

 

Vasárnap a Serdülő csapatunk Farkasinszki Orsolya vezetőedző segítségével mutatta meg tudását Szolnokon, ahol két mérkőzést is sikerült megnyerni.

Az első mérkőzést a Bajai Női Kosárlabda Klub ellen játszották, ahol az alábbi eredmény született: 83-61

 

Mérkőzés jegyzőkönyve: https://hunbasketimg.webpont.com/pdf/x2324/whunu14_199.pdf

 

A második mérkőzést a Karcagi SE csapata ellen játszották, ahol szintén sikerült nyerni a lányoknak. Az eredmény 50-87 lett.

 

Mérkőzés jegyzőkönyve:https://hunbasketimg.webpont.com/pdf/x2324/whunu14_200.pdf

 

 

Farkasinszki Orsolya vezetőedző értékelése a serdülő mérkőzések után:

 

"Az első fordulóban pihenő csapat voltunk, így most találkoztunk először a mezőnnyel. Mindkét meccsünket szerettük volna megnyerni, ami sikerült is, így amiért Szolnokra utaztunk megvalósult. Sokan jó teljesítményt nyújtottak, akadtak akikben maradt még, de november végén folytatjuk a kört. Összességében elégedett vagyok a lányokkal, de nem dőlünk hátra, dolgozunk tovább a céljainkért."

 

Gratulálunk az NBI-es és Serdülő csapatunk lányainak is!

 

Az Egyesület nem áll meg, újabb hétvége jön! Szombaton Junior csapatunk és serdülő csapatunk is pályára lép, a vasárnap pedig NBI-es csapatunkról fog szólni! A mérkőzések pontos időpontjait már megtekinthetik a "versenynaptár" menüpontban!

Gyertek, látogassatok ki mérkőzéseinkre és szurkoljunk együtt a lányoknak!

Korábbi bejegyzések