Logó Versenynaptárak
×

Sikeres hétvégét zárt le a Nyíregyházi Kosársuli

2023. 10. 31.

A hétvége folyamán négy mérkőzést játszott egyesületünk, mind a négy nyereséggel zárult.

Szombati nap folyamán egyesületünk serdülő fordulót rendezett a Nyíregyházi Kosársuli edzésközpontjában. Három mérkőzés volt, amiből kettőt a Nyíregyház Kosársuli serdülő/B csapata játszott a Deac U14/B illetve a NYÍKSE U14 ellen. Serdülő/B csapatunknál a legfontosabb, hogy lehetőséget biztosítsunk játékosainknak a fejlődésre! A 2 mérkőzésen igyekeztünk beépíteni a szeptemberben labdát fogókat, a külső helyszínen edzőket, valamint az U 12-es tehetségeket!

 

Az alábbi eredmények születtek:

 

DEAC U14/B - Nyíregyházi Kosársuli/B 

40-56

Jegyzőkönyv: https://hunbasketimg.webpont.com/pdf/x2324/hun_sza_rls_13.pdf

 

Nyíregyházi Kosársuli/B - NYÍKSE U14

68-54

Jegyzőkönyv: https://hunbasketimg.webpont.com/pdf/x2324/hun_sza_rls_14.pdf

 

Farkasinszki Orsolya vezetőedző értékelése:

 

"Serdülő 'B' csapatunk lépett pályára hétvégén, azért hangsúlyozom, mert egyesületünknek 2 korosztályban lévő csapata is szerepel. Sok hiányzónk volt, ezért a DEAC 'B' csapatával is szorosabb meccset játszottunk, mint a múltkor. Sok pozitívum volt a mérkőzésen, a hibákat pedig majd javítjuk. Többen szerepeltek a csapatban akiknek az első meccseik közé tartozott a hétvégi forduló, de ez így is van rendjén, hiszen ezért neveztünk 2 csapatot. A második mérkőzésünk a NYIKSE csapatával játszottuk. Már az első negyedben sikerült kialakítani a különbséget ami a végére is megmaradt. A hibákat itt is javítjuk és legközelebb remélhetőleg a betegek is jelen tudnak majd lenni. Gratulálok a lányoknak, a kűzdeni tudásukkal nem volt baj és az edzésen gyakoroltakat is szépen alkalmazták."

 

Mindeközben Junior csapatunkra is várt egy mérkőzés Debrecenbe Farkasinszki Gyuláné vezetésével a DEAC ellen ahol szoros mérkőzést játszott egymás ellen a két csapat, de nyerni tudott a Junior csapatunk.

 

Az alábbi eredmény született:

 

DEAC - Nyíregyházi Kosársuli

60-62

Jegyzőkönyv: https://hunbasketimg.webpont.com/pdf/x2324/hun_haj_rlj_2.pdf

 

Farkasinszki Gyuláné vezetőedző értékelése:

 

"Megfiatalitott junior csapatunk Debrecenbe kezdte meg a küzdelmet! Első perctől kezdve nagy lendülettel és akarattal jatszottak a lanyok! Védekezesben és támadásban sok jó megoldást alkalmaztak játekosaink! a mérkőzés végére elfaradtunk igy hibáinkat kihasznalva zárkózott fel ellenfelünk! a végjátekban játekosaink higgadtan kosárlabdaztak, így sikerült megszerezni a győzelmet!"

 

Vasárnap folytattuk a mérkőzéseket, mivel 13:00-tól NB-I-es csapatunk mérkőzött meg a Zsíros Akadémia ellen, ahol Farkasinszki Gyuláné vezetőedző vezetésével végül nyereséggel tudta zárni csapatunk a hétvégét.

 

Az alábbi eredmény született:

 

Nyíregyházi Kosársuli - Zsíros Akadémia

67-63

Jegyzőkönyv: https://hunbasketimg.webpont.com/pdf/x2324/whun2b_38322.pdf

 

Farkasinszki Gyuláné vezetőedző értékelése:

 

"Felnőtt csapatunk az eddig veretlen Zsiros Akadémia csapatát fogadta. Sok hiba jellemezte az első negyedet, itt fej-fej ,mellett haladt a két csapat. a vendég csapat nyugodott meg hamarabb, így átvette a vezetést. lányaink a harmadik negyedben koncentráltam támadtak, védekezésben egységben dolgoztak így sikerült a hátrányt ledolgozni! A negyedik negyedben kevesebbet hibáztunk így mi örülhettünk a mérkőzés végén a győzelemnek! Gratulálok a csapatnak!"

 

 

 

 

 

Korábbi bejegyzések