Logó Versenynaptárak
×

Országos Leány Serdülő Bajnokság első selejtező forduló

2023. 09. 18.

Nyíregyházi Kosársuli adott otthont az Országos Leány Serdülő Bajnokság első selejtező fordulójának 2023.09.16.-17. között.

Az Országos leány Serdülő Bajnokság selejtező első fordulóját a Nyíregyházi Kosársuli rendezte meg, ahol négy csapat küzdött meg a továbbjutásért. A csapatok között volt természetesen a Nyíregyházi Kosársuli serdülő csapata is, akik Farkasinszki Orsolya vezetőedző és Tatai Tímea másodedző vezetésével játszottak szombaton két mérkőzést, vasárnap egy mérkőzést. 

 

A hétvége mérkőzései végül így alakultak:

 

Vasas Akadémia/A - PVSK NKA/A Eredmény: 119-29

 

Nyíregyházi Kosársuli/A - Szolnoki Sportcentrum/A Eredmény: 135-17

 

Szolnoki Sportcentrum/A - Vasas Akadémia/A Eredmény: 6-164

 

Nyíregyházi Kosársuli/A - PVSK NKA/A Eredmény: 67-71

 

PVSK NKA/A - Szolnoki Sportcentrum/A Eredmény: 100-23

 

Vasas Akadémia/A - Nyíregyházi Kosársuli/A Eredmény: 125-25

 

A mérkőzések végén Farkasinszki Orsolya vezetőedző értékelte csapata teljesítményét:

 

"A hétvége folyamán a csapatom nagyon vegyes mérkőzéseket játszott, amiből sajnos nagyon nehéz következtetéseket levonni. A szombati napon az első mérkőzésen a lányok nagyon összeszedetten játszottak, így sikerült jó eredményt elérnünk. A második mérkőzés már nagyon kiélezett volt, és a végjátékban sajnos négy ponttal alulmaradtunk. Vasárnap egy mérkőzést játszottunk, amely ismét vereséggel zárult. A hibákat természetesen láttuk, amiket mihamarabb igyekszünk javítani! Ami miatt nagyon örülünk, hogy a lányok sok mindenben fejlődtek a felkészülési mérkőzések óta. Természetesen gőzerővel dolgozunk tovább és már nagyon várjuk a folytatást, hisz a kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét!"

 

Korábbi bejegyzések