Logó Versenynaptárak
×

Toborzó

 
 
  image (42).png (5.32 MB)
 
 
 
Joggal merül fel a kérdés, hogy miért is jöjjön el a Nyíregyházi Kosársuli által szervezett nyílt napra?
 
Nos a helyes döntés meghozatalához, ha megengedik néhány szempontot ismertetnék:
 
1. Tornatermünk a római katolikus egyházzal közös beruházásban épült 2014-ben került átadásra. Ez egy 30x40 méteres tornaterem melyben két szabályos (28x15 m) kosárlabdapálya fér el. Talaja SPORTPADLÓ.
 
2. A SPORTPADLÓ egy parkettaborítás jelent, ahol a padló és az betonalap közé 16 cm magasságban építettek be a szakemberek mintegy másfél kamionnyi fenyőlécet és ez biztosít a padlónak egy olyan rugalmasságot, ami különösen fontos a fiatalok ízületei és a porcok fejlődése, növekedése védelmében.
 
3. Aki kilátogat a nyílt napra együtt gyakorolhat az Egyesület legmagasabb szinten játszó sportolóival, kipróbálhatja azokat az eszközöket, amelyekkel játékosaink nap, mint nap edzenek. (TRX, G-Flex, Vertimax, V8 és Raptor, Blaze Pod, Dyn Air párna stb.)
 
4. Edzőink jól felkészült szakemberek, akik már letették névjegyüket a sportágban. Vezetőedzőnk Farkasinszki Gyuláné (Ibolya néni) aki már olyan játékosokat nevelt, akik profiként is megállták a helyüket. Ilyen volt Krivacsevics Tijana aki több országban is légióskodott miközben tagja volt a nemzeti válogatottnak és Magyarországon 2015 évben az év kosárlabdázójának választották. Nála pattogtatott Papp Klaudia kétszeres FIBA 3x3 világbajnoki ezüstérmes játékos, aki jelenleg a Sopron Basket játékosa. Itt sajátította el a játék alapjait Farkasinszki Orsolya és Gáspár Zsanett, akik az NB-I. A osztályban éveket töltöttek el. A sort a legfiatalabb Dobó Heléna Lilla zárja ki 2022.-ben az U-17 Világbajnokság VI. helyén végzett, majd 2023.-ban az U-18 Európabajnokság V. helyét szerezte meg csapatával.
 
5. Erőnléti edzőnk a humánkineziológia mesterdiplomával rendelkező Farkasinszki Gábor, aki nem mellesleg nyolc éve a magyar utánpótlás válogatottak mellet is dolgozik a stábban. Bemutatja azokat az eszközöket, amelyekkel mérni és fejleszteni tudja a játékosok képességeit (POLAR System, Erőplató, Fotocellás időmérő, Stabillométer stb.), illetve azokat az eszközöket, amelyek segítenek a játékosok regenerálódásában, esetleges sérülések esetén a rehabilitációban. (GAME Ready, ultrahangos-lézerterápiás elektroterápiás készülék)
 
Sokáig lehetne folytatni a sort, de inkább a többit szóban a helyszínen.
 
NINCS ROSSZ KÉRDÉS!!!
 
FONTOS! A tornaterembe csak sportcipőben lehet belépni, tehát a váltócipő, vagy cipőlábzsák használata kötelező. Akik szeretnének beállni kipróbálni a feladatokat hozzák magukkal az iskolában használt tornacipőjüket.